Gourmet bistros and restaurants of Paris : the city's finest tables
search

Gourmet bistros and restaurants of Paris : the city's finest tables

Sarramon, Christian (1942-....) - Rival, Pierre (1953-....)
Since its veritable invention of the restaurant with the opening of Beauvilliers in 1784, Paris has harbored a love affair with fine cuisine. This book celebrates the spots that keep the City of... lire la suite
  • 46,00 €

Quantité

Vous êtes professionnels, vous souhaitez bénéficier de tarifs qui vous sont réservés ?
connecter vous ou créer vous un compte

Vous êtes professionnels, vous souhaitez bénéficier de tarifs qui vous sont réservés ? Connectez-vous ou créez vous un compte

Since its veritable invention of the restaurant with the opening of Beauvilliers in 1784, Paris has harbored a love affair with fine cuisine. This book celebrates the spots that keep the City of Light at the crossroads of culinary tradition and innovation. Pierre Rival indulges the reader with a discerning selection of splendid historic restaurants, notorious brasseries, revolutionary bistros, and stylish contemporary kitchens, and describes each one in delectable detail. An indispensable black book at the end provides the reader with contact information for these celebrated eateries.

9782080305084
100000 Produits

Auteur : Rival, Pierre (1953-....)
Sarramon, Christian (1942-....)

Date de parution : 03/04/2006

Éditeur : Flammarion

Classification : Beaux livres
Guides touristiques, voyages